Qui som?

Albert Soler

President

Sóc l’Albert Soler, soci del CMM des de 2001 i en la Junta del CMM més de 10 anys com a Secretari i vocal de vela. Practico vela, especialment patí català, tinc llicència federativa de lleure i el PER, i em presento a la presidència amb aquest equip per assumir els l’encàrrec que m’encomanin els socis a través de la Junta Directiva. Professionalment sóc enginyer i em dedico al món de les aigües portant Projectes. Altres esports que practico són la pesca submarina i tots els esports relacionats amb el mar, i sóc gran aficionat al bàsquet i altres esports també sóc un apassionat de la música pop.
 • Practica: Patí català

Xavier Peris

Vicepresident

Sóc Xavi Peris, soci del CMM des de 1998 , practico Caiac, i pesca esportiva. Sóc patró (PER) i estic federat com a submarinista en la FEDAS i em presento per ser Vicepresident per continuar treballant com he fet durant molts anys pel CMM, amb el mateix compromís, respecte i entusiasme del primer dia. Professionalment sóc director internacional de les àrees de Màrqueting i vendes d´una Companyia Farmacèutica, amb àmplia experiència en posicions directives i de gestió, on junt amb els coneixements sectorials i d´especialització, aporto formació jurídica i econòmica. Altres esports i afeccions: esgrima, teatre, i participo en diversos moviments i agrupacions associatives, com Miquelets de Badalona o Montgat decideix, o el cercle Català de Negocis. Respecte, treball en equip i orientació al servei als nostres socis i al nostre Club son la guia del nostres compromís. I del meu.
 • Practica: Motonàutica i caiac

  Joan Sànchez

  Vocal de Relacions Institucionals

  Joan  Sánchez Cubells, soci del CMM des de Juliol 2005, practico Patí de Vela i Padlle Surf, Tinc el Títol de Patró Navegació Bàsica i Carnet Navega (lleure).  Actualment em dedico a viure, sóc jubilat, la meva activitat professional s’ha desenvolupat en l’àrea d’Informàtica en el sector d’assegurances i Companyies de Software. Puc aportar experiència de gestió, per haver dirigit equips de Comercials i Direcció tècnica Informàtica. Sóc soci de la ANC, i de Montgat Decideix. Junts arribarem més lluny
  • Practica: Patí català i Paddle

  Joan Carles Tonisastre

  Vocal de vela

  • Practica: Vela i Catamarà

  Mikel López

  Secretari

  Tengo unas palabras que definen el talante de mi vocalía: MONTGAT WINDSURFING.  Síiii, con mayúsculas del Maresme y Barcelonés, el mejor spot, lo que falta en días de viento se llena con ilusión. Leucate y Port de la Selva y S.Pere y Riumar y Cambrils y Vargas Beach y Pozo izquierdo y Arinaga y Fuerteventura... con viento tendrán a alguno de nosotros ahí. No en vano nuestro spot es conocido por los  locales como HAJOPIKA PARK, MONTGAT, como no agermanat amb HOOKIPA PARK, HAWAII.
  • Practica: Wind Surf

  Marc Borrell

  Tresorer

  • Practica: Patí Català, PaddleSurf

  Enrique Menasalvas

  Vocal de la secció de Paddlesurf

  • Practica: Wind-Surf i PaddleSurf

  Paco Ropero

  Vocal de la secció de Pesca

  Pescar es ilusión, adrenalina, serenidad y amistad.
  • Practica: Pesca

  Alvaro Alvárez

  Vocal de Manteniment

  • Practica: Wind-Surf, Patí Català, Paddle, Kite-Surf

  Manolo Paino

  Vocal de la secció de Caiac

  Soy Manolo Paino, trabajo de funcionario, me encanta el mar, soy socio del CMM desde 2005, tengo carnet de Patrón de Embarcación de Recreo, práctico kayak y pesca deportiva en barca. Como vocal de cayac formo parte del equipo y estoy dispuesto a trabajar por el bienestar y buen funcionamiento de nuestro CLUB.
  • Practica: Caiac, pesca i motonàutica